KØB AF GOKART

Køb af gokart kan ske hos en forhandler eller af en privat.
 
Prisen for en gokart er meget afhængig af klassen der skal køres i, om man ønsker nyt eller brugt, samt hvilket niveau man ønsker at deltage på.
 
 
Starter man forsigtig op med noget brugt udstyr på klubniveau, så kan det gøres til en fornuftig pris. Altså en forholdsvis billig sport.
 
Ønsker man at være nr. 1 i Danmark, så skal der investeres i det bedste og typisk nyt udstyr. Der skal køres meget på forskellige baner i Danmark og det bliver til en meget dyr sport.
 
 
Brugt udstyr kan findes hos forhandlerne, men selvfølgelig også på Facebook, i Gul og Gratis, Den Blå Avis samt på flere web protaler som f.eks www.gokartweb.dk.
 
ADVARSEL.
Købes af privatpersoner, så skal man vide lidt om gokarts.I Gul og Gratis / Den Blå Avis findes der en masse fint brugt udstyr til salg, men der findes desværre også en massse forældet udstyr, der kan være svært at finde reservedele til, og som ikke overholder gældende regler.
 
 
 
Herunder findes der kontaktinformation til forhandlerne på Fyn.
 
 
Racing Motor
Jernbanegade 37
5750 Ringe
Tlf: 62 62 32 65
   
   
 
 
   
 
 
   
Banens adresse: Søndersø Karting Klub - Ejlbyvej 94 - 5471 Søndersø   //     Postadresse: Østergade 48 - 5492 Vissenbjerg